22.01.2018
Informacja o konkursie na prowadzenie w Sopocie : działalności gastronomicznej, całorocznej.
Zarząd Sopockiego Klubu Żeglarskiego zaprasza do składania ofert na prowadzenie działalności gospodarczej na terenie klubu.
1) Bar gastronomiczny, restauracja z dopuszczoną funkcją kulturalną jako uzupełniającą.
Termin składania ofert 12.02.2018 roku, do godz. 12:00.
Materiały konkursowe: informacje o konkursie, kryteria wyboru, dokumentacja techniczna znajdują się w biurze Klubu 81-731 Sopot ul Hestii 3, tel. 58 555 72 00 lub na stronie klubowej www.skz.sopot.pl. Osoba wyznaczona do kontaktu z oferentami-Jadwiga Piwoni.
Zarząd Sopockiego Klubu Żeglarskiego zastrzega sobie prawo unieważnienia konkursu bez podawania przyczyn
Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest doświadczenie w prowadzeniu działalności w zakresie konkursu, złożenie pisemnej oferty w zamkniętej kopercie w określonym terminie oraz wpłacenie wadium w wysokości 3000,- zł (trzy tysiące złotych) do kasy Klubu lub na rachunek bankowy:
08 1090 1098 0000 0001 2021 9291
Więcej informacji w plikach załączonych na stronie http://skz.sopot.pl/konkurs-restauracja