Informacja o konkursie na prowadzenie w Sopocie: działalności gastronomicznej, całorocznej.

Zarząd Sopockiego Klubu Żeglarskiego zaprasza do składania ofert na prowadzenie działalności gospodarczej na terenie klubu.

1) Bar gastronomiczny, restauracja z dopuszczoną funkcją kulturalną jako uzupełniającą.

Termin składania ofert do dnia 05.03.2018 roku, do godz. 15:00.

Materiały konkursowe: informacje o konkursie, kryteria wyboru, dokumentacja techniczna znajdują się w biurze Klubu 81-731 Sopot ul Hestii 3, tel. 58 555 72 00 lub na stronie klubowej www.skz.sopot.pl. Osoba wyznaczona do kontaktu z oferentami-Jadwiga Piwoni.

Zarząd Sopockiego Klubu Żeglarskiego zastrzega sobie prawo unieważnienia konkursu bez podawania przyczyn.

Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest doświadczenie w prowadzeniu działalności w zakresie konkursu, złożenie pisemnej oferty w zamkniętej kopercie w określonym terminie oraz wpłacenie wadium w wysokości 3000,- zł (trzy tysiące złotych) do kasy Klubu lub na rachunek bankowy:

08 1090 1098 0000 0001 2021 9291

Dkumenty do pobrania poniżej

Dokumenty do pobrania

Powiadomienie o plikach cookie

Niniejsza witryna internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej.