09.01.2018

Program Modernizacji Infrastruktury Sportowej MSiT

Sopocki Klub Żeglarski ERGO Hestia informuje, że zakończona została modernizacja żeglarskiej bazy sportowej klubu.

Program Modernizacji Infrastruktury Sportowej dofinansowany został przez Ministerstwo Sportu i Turystyki a celem programu jest poprawa warunków treningowych dla sportowców, w tym przeciwdziałanie procesom utraty wartości użytkowej obiektów sportowych znajdujących się w niedostatecznym stanie techniczno-funkcjonalnym, służących przede wszystkim uprawianiu sportów olimpijskich, jak również obiektów umożliwiających szerokie upowszechnianie sportu.

Dzięki otrzymanym środkom przeprowadzona została w klubie inwestycja wymiany pompy ciepła, możemy się również cieszyć z nowego wyposażenia wybranych szatni oraz nowoczesnym sprzętem żeglarskim. 

Ostatnie aktualności

22.01.2018

Informacja o konkursie na prowadzenie w Sopocie : działalności gastronomicznej, całorocznej.

Zarząd Sopockiego Klubu Żeglarskiego zaprasza do składania ofert na prowadzenie działalności gospodarczej na terenie klubu.

09.01.2018

Program Modernizacji Infrastruktury Sportowej MSiT

Sopocki Klub Żeglarski ERGO Hestia informuje, że zakończona została modernizacja żeglarskiej bazy sportowej klubu.

30.12.2017

Kalendarz 2018

W nadchodzącym roku czekają nas niezwykłe windsurfingowe wydarzenia.

22.12.2017

Najlepsze życzenia świąteczne

Najlepsze życzenia świąteczne - zdrowia, szczęścia, pomyślności, a także sukcesów sportowych i osobistych w Nowym Roku. Niech 2018 rok przyniesie same radości.

19.12.2017

Klubowe spotkanie świąteczne

Zapraszamy już w środę 20.12 o godz. 18:00 na klubowe spotkanie świąteczne.

18.12.2017

WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE

Zarząd Klubu zwołuje na dzień 17 lutego 2018r. Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Klubu, które odbędzie się o godz. 11.00 – I termin, godz. 11.15 – II termin w siedzibie SKŻ, Sopot, ul. Hestii 3.

Powiadomienie o plikach cookie

Niniejsza witryna internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie. Dowiedz się więcej.